Az AI segítségével

Mi az ?

Az   segít megtalálni a legjobb szolgáltatókat, páratlan keresési és szűrési lehetőségeink segítségével Ön akkor foglalhat időpontot, amikor szüksége van rá. Vége a járkálásnak és a telefonálgatásnak, hogy időpontot kaphasson: az segítségével a kényelem a keze ügyében van.

Szolgáltatóink az Ön kényelme érdekében digitalizálják, itt megtalálja őket!

Az kifejezetten az ilyen típusú szépségcentrumok és szakemberek számára készült, és folyamatosan frissítjük és bővítjük a szoftverünket.

Sminkesek

Fitneszedzők

Fodrászatok

Borbélyüzletek

Szemöldök Styling szalon

Körömszalonok

Műszempilla szalonok

Kozmetikusok

Gyerekfodrász szalonok

Jellemzők & Előnyök

Tapasztalja meg a jövő zökkenőmentes szolgáltatás- menedzsmentjét innovatív és felhasználó-központú funkcióinkkal.

Keresés & Szűrés

Szoftverünk lehetővé teszi, hogy Ön ott és akkor keressen szolgáltatókat, ahol és amikor szüksége van rájuk. Intelligens rendszerünk odáig megy, hogy szükség esetén a legközelebbi lehetőséget felajánlja Önnek.

Időpontfoglalás

Az időpontfoglalás egyszerű, csak válassza ki a szolgáltatókat, a dátumot és az időpontot, és kész! SMS-ben emlékeztetőt kap, ha közeledik az időpontja. Szükség esetén lehetősége lesz időpontja módosítására is.

Okos értékelés

Szüksége volt valaha is ajánlásra? Szolgáltatóinkat az ügyfeleik értékelik, ami a javukat szolgálja.

Használja ki az üzleti lehetőségeit az segítségével!

Üdvözöljük a jövő üzletvitelében és az ügyfélkapcsolat-kezelésében – üdvözli az ami. Az ami-t azzal a céllal terveztük, hogy átalakítsa a szolgáltatók és az ügyfelek kapcsolattartásának módját, az ami egyetlen átfogó platformon belül újradefiniálja a kényelmet, a hatékonyságot és a növekedést.